Lägenheter i Hasselfors

Lägenheter i Hasselfors uthyres, bostäder i Laxå kommun

 

Bo i Hasselfors
Hasselfors har vi två olika boendemöjligheter. Det ena är ett hus uppdelat i två lägenheter och det andra är en radhuslänga med sex lägenheter. Alla bostäder är nyrenoverade och har fina lägen.

Bostad ”Gula villan”,  2 Lägenheter.
Bostadslänga med 6 lägenheter vid utsikten i Hasselfors.

Hos oss har ni närhet till er hyresvärd och naturen i en lugn bruksort några mil från Örebro, Tiveden och Askersund. Hör av er för att kolla om det finns några lediga lägenheter i Hasselfors.

 

 

 


Hasselfors är en tätort belägen i Laxå kommun och är ett litet samhälle med fin natur. Det ligger mellan de två sjöarna Toften, där man förr flottade timmer, och Teen med fina badplatser. Invånarantalet ligger på några hundra. I Hasselfors finns naturreservat och en nästan 400-årig brukshistoria, där Hasselfors Bruks AB drivit järnhantering torvbrytning samt skogsbruk fram till 1996. Jan. F Andersen A/S.med kursverksamhet och utställning för veterinärer. En skola med ett 50-tal elever finns på orten, samt Hasselfors Värdshus.

Maila eller ring för tillgänglighet av bostäder i Hasselfors


 


 

 

 

Navigering: Weckells bostäder – >Kontakt -> Hasselfors -> Sannerud -> Aktuellt

Bo i hasselfors , Hasselfors  hasselfors bostad , Sannerud , lägenhet Hasselfors ,hyresvärdar , bostad , Tiveden, boende hasselfors, hasselfors lägenhet, bo i hasselfors.

Redigera 

Comments are closed